Restaurant
Sala noastra de mese poate primi in conditii bune pana la 50 de persoane deodata, iar bucataria restaurantului va asteapta cu meniuri traditionale complete.
Felul I:
- ciorba de fasole
- ciorba de perisoare
- ciorba de vacuta
- ciorba taraneasca cu carne de porc
- ciorba de pui
- ciorba de legume
- supa cu taitei sau cu galuste – toate le gasiti la noi sau le puteti comanda pentru ziua urmatoare.
Pentru felul principal va invitam sa gustati din :
- fripturi din carne de porc
- pulpe de pui la cuptor cu varza calita
- mamaliga cu branza si smantana
- iahnie de fasole cu carnaciori prajiti
- snitel din carne de pui sau de porc cu cartofi piure
- snitel din cotlet de porc in ceapa
- pulpe de pui pane cu garnitura din mazare boabe
- ceafa de porc la gratar cu cartofi aurii
- piept de pui la gratar cu cartofi prajiti
- tocanita din carne de porc cu orez
- cascaval pane
- spaghetti cu sos a l'italiana
- macaroane cu branza
- dovlecei, vinete sau ciuperci la grill
- o gama diversa si bogata de salate de cruditati.
Pentru ocazii speciale sau grupuri organizate va propunem :
- sarmale
- rulouri din muschi de porc umplute cu bacon
- fileuri din peste cu garnituri din legume si sos de lamaie
- Cordon Bleu din piept de pui
- clatite umplute cu carne
- tochituri cu mamaliga
- clatite umplute cu ciuperci
- escalop cu ciuperci
- platouri traditionale de Paste sau de Craciun.
Deserturile sunt una dintre specialitatile bucatarului si va putem imbucura cu
- clatite cu branza
- clatite cu mar si sos de vanilie
- clatite cu frisca
- clatite cu dulceata
- mere coapte la cuptor
- papanasi cu branza, iaurt si dulceata de coacaze negre
- gogosi
- placinte cu branza de burduf
- prajituri cu mar sau branza dulce si stafide.
Va rugam sa nu consumati alte produse decat cele comercializate la bar sau preparate in bucataria noastra!