www.tabere-retezat.ro Grupurile organizate de copii si elevi beneficiaza de intreaga atentie pentru programul zilnic, meniuri si insotitori.
Activitatile propuse de noi vara sunt legate de munte, cu atentie speciala pentru mersul pe munte - alegerea, impachetarea si ingrijirea echipamentului, orientarea in teren, alegerea traseelor si gestionarea ritmului de mers, notiuni elementare de supravietuire si prim-ajutor, notiuni de escalada pe traseele amenajate pe Valea Rausor sau in Parcul de Aventuri din Rausor.
Zilele ploioase, perioadele de repaus in cabana si serile sunt dedicate jocurilor organizate de insotitorii nostri, proiectiilor cu si despre Muntii Retezat, aprofundarea notiunilor de prim-ajutor si de orientare in natura.
 

Oferta si actiuni Tabara de Vara 2018

Avem un nou partener pentru taberele de copii : www.tabere-retezat.ro !

Perioada - 07.2018 sau 22 - 28.06.2018.

Tariful - 950 lei/participant, care contine:

- cazare si masa (3 mese pe zi, iar pentru tura vom pregati pachet pentru 1 zi; meniul este specific pentru conditii de efort);
- tariful insotitorilor;
- echipament de escalada, corturi si saci de dormit - in limita stocului disponibil la Administratia Parcului National;
- taxe de intrare in Parc Aventura din Rausor;
- transport din Deva/Hunedoara si retur;
- transport pana in Poiana Pelegii si retur;
- un cadou surpriza.

Cei care au mai participat la taberele organizate de noi de minim 3 ori beneficiaza de tariful de 850 lei (reducerile nu se cumuleaza).

Pentru grupurile de copii si elevi care doresc sa organizeze o tabara de vara oferim tariful de 750 lei/participant care include cazare, 3 mese pe zi, o intrare in Parc Aventura, cate o gratuitate la 8-10 platitori.
In varianta in care se solicita insotitori dintre colegii nostri de tabara care sa faca programul zilnic impreuna cu organizatorii si sa insoteasca permanent grupul in turele pe munte, organizare de jocuri etc., tariful se majoreaza la 850 lei/participant - detalii la cerere.

Echipament obligatoriu : bocanci sau gheata sport inalta peste glezna, cu talpa rezistenta, pelerina de ploaie din cauciuc/plastic, rucsac de capacitate mica, 2 haine groase (pulover, polar), caciula, lanterna sau frontala.